Schoonmaakbedrijf


schoonmaak.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Schoonmaakbedrijf
Amsterdams Schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf met snelle service en eerlijke contracten. Goedkoop en professioneel!
http://www.amsterdamschoonmaakbedrijf.nl/over-ons/

Beercoo Schoonmaakgroep
Beercoo schoonmaakgroep - al ruim 20 jaar specialist in interieuronderhoud, gevelonderhoud, natuursteenrenovatie, bouwschoonmaak, specialistische reiniging en glazenwasserij.
http://www.beercoo.nl/

Cleance
Cleance Cleaning Services is een allround schoonmaakbedrijf uit Oss dat zich gespecialiseerd heeft in de schoonmaak van kantoren, bussen, trucks, treinen, e.d. Daarnaast is Cleance het adres als het gaat om glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en specialistisch reinigen.
http://www.cleance.nl

Csmb het schoonmaakbedrijf
Csmb het schoonmaakbedrijf
http://www.csmb.nl/

Duo R & M Schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf duo r en m haarlem en omstreken, glazenwasser voor al uw schoonmaakwerk en onderhoud van huizen en kantoren
http://www.schoonmaakbedrijf.net/

Fonville schoonmaakbedrijven
Fonville schoonmaakbedrijven
http://www.fonville.com/

Fröling's Totaal Onderhoud
Fröling's - totaal onderhoud - gevel totaal onderhoud, gevelonderhoud, gevelwerken, schoonmaakbedrijf, glazenwasserij, schoonmaak, turfschipper 21, 2292 jc wateringen
http://www.froling.nl/

Klaas Harms Schoonmaakbedrijf
Klaas harms schoonmaakbedrijf. ze zeggen... dat wij de schoonste zijn.
http://www.deschoonste.nl/

Minerva Facilitair
\r\nWelkom op de website van Minerva Facilitair.Gespecialiseerd in kantoren schoonmaak.Voor elke organisatie is een schone en opgeruimde werkomgeving belangrijk. Er is niets fijner dan om elke dag in een hygiënische omgeving uw werk te verrichten. Minerva Facilitair heeft de kennis, middelen en vakmensen om uw dagelijks en specialistisch onderhoud tot in de puntjes te verzorgen.Minerva Facilitair biedt met haar twee bedrijf locaties een landelijke dekking.Wij zijn gevestigd in Amsterdam in het dynamische business centrum de Zuidas en in Rijswijk de Plaspoelpolder.
http://minervafacilitair.nl/links/

Nice Cleaning
Beste Beheerder,\r\n\r\nGraag wil ik deze (http://www.nicecleaning.nl) pagina op uw site vermeld zien om zo het aantal bezoekers te vergroten om zo meer naamsbekendheid te krijgen. In ruil daarvoor zet ik uw website ook op de mijne (http://www.nicecleaning.nl/links/).\r\n\r\nMet vriendelijk groeten,\r\nShaam Doekhi\r\n
http://www.nicecleaning.nl

Precies Cleaning & Rioolservice
Onze rioolservice is er voor zowel grote- als kleine rioleringsklussen. Onze 24-uurs service houdt in dat u ons altijd in kunt schakelen om uw riool te ontstoppen, daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten en zijn al onze experts VCA-gediplomeerd. Ook onze schoonmakers zijn VCA-gediplomeerd. Onze schoonmaak diensten omvatten voornamelijk het onderhouden en schoonmaken van grote panden als kantoren, scholen en appartementencomplexen.\r\n
http://www.preciescleaningenriool.nl/

Riphagen schoonmaakbedrijf
Riphagen schoonmaakbedrijf
http://www.riphagenschoonmaakbedrijf.nl/

Ruud Zander Schoonmaakbedrijf
Schoonmaken is een vak. een schoon pand is hét visitekaartje van uw bedrijf of instelling!
http://www.ruudzander.nl/

Schoonmaak diensten
Schoonmaakbedrijf Sorina Cleaning Service is een all-round schoonmaakbedrijf dat professionele schoonmaakdiensten biedt. Wij werken dagelijks, periodiek of éénmalig. Sorina Cleaning Service is een betrouwbaar, flexibel en vooral een klantgericht bedrijf die zich voornamelijk inzet voor kwaliteit en professionaliteit. Een goede omgang met klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken altijd conform uw wensen, dit op basis van een van te voren opgesteld plan, waardoor de zorg en kwaliteit de gewenste resultaten behalen.
http://alles-clean.webnode.com/about-us/

Schoonmaak diensten
Domestic Cleaning We will clean all the appliances and cabinets in the kitchen as well as scour the sink and mop the floor. We will clean your showers, sinks and toilets, including disinfecting and treating any mildew in the bathroom. In all of the rooms we dust, clean light switches, and wall frames, etc. We vacuum, sweep, and mop; in addition to a wide variety of other cleaning jobs around the house.
http://white-clean.webnode.com/services/

Schoonmaak, reiniging of ontruiming wij doen alles
Bij Fanos Dienstverlening vinden wij belangrijk dat werkzaamheden door deskundige personeel wordt uitgevoerd. Hierbij moet het niet ten kosten van kwaliteit en de prijs ondergaan.\r\n\r\nFanos Dienstverlening is de specialist in reinigen, schoonmaken en ontruimen voor zowel zakelijk als voor particulieren. Onze oplossingsgerichte aanpak bestaat uit de optimale inzet van kennis en vakkundige mensen.
http://www.fanos-dienstverlening.nl/

Schoonmaakbedrijf Alliance
Schoonmaakbedrijf Alliance
http://www.allianceschoonmaak.nl/

Schoonmaakbedrijf Bodegraven
Schoonmaakbedrijf Bodegraven
http://www.vofbodegraven.nl/

Schoonmaakbedrijf Both
Schoonmaakbedrijf both verzorgt de schoonmaak van o.a. kantoren, bedrijven, instellingen en scholen in de regio hoeksche waard en rotterdam. ons dienstenpakket bestaat verder onder meer uit glazenwassen, vloeronderhoud, bouwservice en sanitaire leveringen.
http://www.schoonmaakbedrijfboth.nl/

Schoonmaakbedrijf Centraal Veenendaal
Wij hebben ruime ervaring op het gebied van schoonmaken. Onze medewerkers zijn betrouwbaar en zorgen altijd voor een grondige en professionele schoonmaak of reiniging. Vanuit onze vestiging in Veenendaal zijn onze medewerkers landelijk inzetbaar voor diverse schoonmaak werkzaamheden.\r\nU bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere:\r\n\r\n Glasbewassing\r\n Interieur reiniging (bedrijven/particulieren)\r\n Huishoudelijk hulp (aantal uren per week/maand)\r\n Gevelreiniging\r\n Schoonmaken Houtwerk\r\n Vloeronderhoud\r\n Dakgotenreiniging\r\n\r\n\r\n
http://www.schoonmaakbedrijfcentraal.nl/

Schoonmaakbedrijf De Hoeve
Een korte beschrijving van de onderneming... schoonmaakbedrijf de hoeve bv is op 1 februari 1973 opgericht en is gevestigd aan de nijverheidsweg 28 te aalten. het pand is zeer goed bereikbaar, aan de rondweg, langs de rand van het industrieterrein.
http://www.schoonmaakbedrijfdehoeve.nl/

Schoonmaakbedrijf Dzigi
Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw kantoorpand, eigen praktijk of woning schoon kan maken, dan zit u bij Dzigi Schoonmaakbedrijf goed. Wij opereren in de omliggende plaatsen van de regio Arnhem. Als schoonmaakbedrijf staat wij te allen tijde voor u klaar om uw bedrijfsruimte van een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakbeurt te voorzien. Verder is het bij ons schoonmaakbedrijf ook mogelijk om voor een entree- of vertrekschoonmaak te kiezen. Wij zorgen er dan voor dat u of met een schone omgeving kunt beginnen, of uw bedrijfspand schoon op kunt leveren. Op ons kunt u rekenen!
http://www.dzigi.nl/

Schoonmaakbedrijf Hago
Schoonmaakbedrijf hago is een van de grootste schoonmaakbedrijven van nederland. reguliere schoonmaak en specialistische reiniging.
http://www.hago.nl/

Schoonmaakbedrijf Klynos Nederland BV
Schoonmaakbedrijf klynos is gespecialiseerd in schoonmaak, dieptereiniging en detachering van spoelkeukenmedewerkers.
http://www.klynos.nl/

Schoonmaakbedrijf Roefs
Schoonmaakbedrijf Roefs
http://www.smbroefs.nl/

Schoonmaakbedrijf SchierGlas
Schoonmaakbedrijf SchierGlas
http://www.schierglas.nl/

Schoonmaakbedrijf Schoon
Schoonmaakbedrijf. schoonmaakbedrijven. interieur, schoonmaak, reiniging, onderhoud. bedrijven, kantoren, openbare ruimtes, gemeente instellingen, theaters, transportbedrijven. portieken, trappenhuizen, galerijflat, reinigen, prestatiegericht, schoonmaken, schoonmaakdiensten, logboek, spijkenisse, rotterdam
http://www.schoonmaakbedrijfschoon.nl/

Schoonmaakbedrijf Succes
Succes, krachtig in schoonmaken. kies voor een krachtige schoonmaakaanpak. geen half werk. gáán voor het beste resultaat. volendamse instelling van ha
http://www.succesvolendam.nl/

Schoonmaakbedrijf ter Haar
Een totaalpakket aan bedrijfsdiensten. schoonmaakbedrijf ter haar zorgt elke dag weer voor een schoonkantoor. voor 2009 50% korting, lees meer.
http://www.schoonmaakbedrijfterhaar.nl/

Schoonmaakdiensten
Schoonmaakbedrijf Sorina Cleaning Service is een all-round schoonmaakbedrijf dat professionele schoonmaakdiensten biedt. Wij werken dagelijks, periodiek of éénmalig. Sorina Cleaning Service is een betrouwbaar, flexibel en vooral een klantgericht bedrijf die zich voornamelijk inzet voor kwaliteit en professionaliteit. Een goede omgang met klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken altijd conform uw wensen, dit op basis van een van te voren opgesteld plan, waardoor de zorg en kwaliteit de gewenste resultaten behalen. Omdat Sorina Cleaning Service een midden klein bedrijf is kan het zijn kosten vaak lager houden dan een groter bedrijf. Dit is mogelijk omdat wij minder kostenposten hebben en prijsbewust handelen. Wij kunnen u dus een aantrekkelijk aanbod doen, geheel naar wens, op onderhoud, schoonmaak en glasbewassing.
http://groenclean.webnode.com/

Groen_clean
SORINA CLEANING SERVICES is een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken . Wij zijn landelijk actief en houden onze kennis steeds up-to-date. De opgedane ervaringen hebben we aangewend om onze diensten doorlopend te verbeteren en op het hoogste niveau te brengen. Daardoor weten wij precies waar u het over heeft als u met ons spreekt over schoonmakenen . Wij werken efficiënt naar een optimaal resultaat. Wij streven er naar alle gemaakte afspraken volledig na te komen. En dat alles voor een alleszins betaalbare prijs. Dit heeft geleid tot een tevreden, zich steeds uitbreidende klantenkring.
http://schoonmaakdiensten.yolasite.com/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid